Ana Sayfa

Geleceğin Ticari Sırrı “KİRALAMA”

Günümüzde birçok ticari işletme büyüme ve kurumsallaşma yolunda faaliyetlerini sürdürürken satın alma yerine kiralamayı tercih etmektedir.
Geleceğin Ticari Sırrı “KİRALAMA”.

Sektörünüzde faaliyet alanınıza göre satın almak yerine kiralamayı tercih ettiğinizde;

- Yedek Parça Gideri

- Teknik Personel Gideri

- Stok Bulundurma Mecburiyeti ve Gideri

- Amortisman Kaybı (Değer Kaybı)

- Sermaye, Nakit Para Bağlama

gibi bir çok olumsuzluğu önlemiş olacaksınız. İşletmenize ticari ve ekonomik anlamda kayıplar verdirecek gerek zaman gerekse personel sorunları gibi birçok olumsuz olasılıkların önüne geçmiş olacaksınız.

Ayhanlar Platform olarak yüksekte çalışma gerektirecek her işinizde “Kiralık Makaslı Platformlar”ımızla sizlere “Çözüm Ortağı” olmaya hazırız.

İhtiyaç hissettiğiniz yükseklik ne olursa olsun ister kendinden yürüyüşlü dizel yada akülü makaslı platformlarımızla isterseniz 70 metreye ulaşabilen Araçüstü Platformlarımız ve konusunda profesyonel kadromuzla tüm sorunlarınızı çözmeye hazırız.

Kiralık Makaslı Platformlarımız bütün taahhüt ve proje işlerinizde aksamadan yerine getirmenizi sağlamaya hazır olarak kiralamanızı beklemektedir

Kiralık Platformlarımızla tek amacımız siz müşterilerimize sorunsuz, güvenli, ekonomik bir kiralama hizmeti sunmaktır.

Makaslı Platformlarımız, siz müşterilerimize farklı metraj, özellik ve segment opsiyonu sunmaktadır. Her yükseklik ihtiyacınıza çözüm sunan kiralık makaslı platformlarımız hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için profesyonel müşteri danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Kiralık Sepetli Platformlarımız ister iç mekan çalışmalarımızda akülü makaslı platform opsiyonu isterseniz dış mekan çalışmalarınızdaki zorlu arazi ve zemin şartlarındaki çalışmalarınızda olsun, her ihtiyacınızı karşılamaya hazır makinelerimiz kiralamanız için beklemektedir.