Ana Sayfa

Kiralamada En İyilerle Çalışın

Ayhanlar Platform olarak siz müşterilerimize, platform kiralama firması olmamızın çok dışında bir hizmet sunuyoruz. Biz sizlerin Çözüm Ortağınız olarak yanınızdayız. Yükseğe güvenli ve sorunsuz ulaşmak istediğiniz her yerde biz sizinleyiz.
Kiralamada En İyilerle Çalışın.

Kiralamada En İyilerle Çalışın

Amerikan Gücü GENIE Dizel makaslı Platform ve Alman Güvenirliliği PB Akülü Makaslı Platformlarımızla yükselin. Dizel Makaslı Platformumuz ile arazi şartlarındaki en bozuk zeminlerde dahi en iyi performansı ve en iyi çalışma sonuçlarını alın. Dizel Makaslı Platformlar dış mekan çalışmaları içi tasarlanmış makineler olup iç mekan için tasarlanan makinelerden daha fazla personeli kaldırma kapasitesine ve daha fazla ağırlık kaldırma kapasitesine sahip makine gruplarıdır. USA yapımı olan GENIE dizel makaslı platformlarımızın en zor arazi şartlarının üstesinden gelerek sizleri gücüyle nasıl yükseklere ulaştığını görmek için platformu kiralamanız yeterli olacaktır.

Alman güvenirliliği ve kalitesiyle üretilmiş 17mt. PB Makaslı Platformlarımızla iç mekan çalışmalarınızda ister eğimli zeminlerde ister düz zeminlerde mükemmele yakın çalışma performansı elde edin. 17mt. Makaslı platformlarımızın en büyük özelliği kendi metrajındaki diğer makinelerden daha fazla ağırlık kaldırma kapasitesine ve çalışmak için daha fazla platform alanı sunmasıdır. Ayaklı modelleriyle aynı zamanda eğimli zeminlerde makine kurulum imkanı vererek sorunlarınıza çözüm üretmesidir. Alman güvenirliliğinin bir örneği olan 17mt. PB makaslı platformlarımızda makinenin gücünü ve güvenini hissedeceksiniz.

Bir platformun güvenli olması yalnız markasından gelmez aynı zamanda kiralama firmasının makinelerine rutin ve periyodik bakımları yaptırmasından gelir. Ayhanlar platform olarak gerek kiralama öncesi, gerek kiralama esnasında, gerekse kiralama sonrasında tüm makinelerimizin konusunda deneyimli teknik personelimiz tarafından tüm bakımları, temizlikleri ve testleri yapılmaktadır. Amacımız makaslı platformlarımızın kiralanması esnasında müşterilerimizin işlerinin platform arızası gibi nedenlerle işlerinin aksamamasıdır. Platformlarımızın tümü, segment gruplarına göre 3-6 ve 12 aylık ilgili mühendislik firmalarından yıllık mühendislik kontrolleri yapılmaktadır. Ayhanlar Platform olarak amacımız iş mükemmelliği ve kurumsallaşmış markasal kalite değerine ulaşmaktır. Bununda ancak siz müşterilerimize Çözüm Ortağı olmaktan geçtiğini biliyoruz.