Ana Sayfa

Eğitimli Personelin Önemi

Personel Yükseltici Platform kiralama sektöründe yer alan firmamızın en önem verdiği konu “Personel Eğitimi ve Gelişimi” (devamını okumak için tıklayınız)
Eğitimli Personelin Önemi.

Eğitimli Personelin Önemi

Personel Yükseltici Platform kiralama sektöründe yer alan firmamızın en önem verdiği konu “Personel Eğitimi ve Gelişimi” (devamını okumak için tıklayınız)

İçinde bulunduğumuz çağda, bütün dünya ve insanlık büyük bir değişim ve gelişimin içerisinde. Yedi bin yıllık insanlık tarihi içerisinde dünyanın içinde bulunduğu değişime bakacak olursak son yüz elli yılın çok dikkat çekici olduğunu görürüz. İnsanlık bu yüz elli yılık dönemde baş döndürücü gelişmelere ve yeniliklere imza atarak tüm gelişmeleri de kareköküyle yaşamakta ve geliştirmektedir. Gelişen dünyada çok önemli teknolojik gelişmeler yaşanmaktadır.

Eğitimin Önemi

İnsanlığın içinde bulunduğu bu değişim ve gelişimde “Eğitim” çok önemli bir rol oynayarak ön plana çıkmaktadır. Gelişen eğitimli insanlar dünyanın çehresini daha da geliştirerek değiştireceklerdir. Eğitimli insan gücünün geçmişte bir dönemler “hayal” olarak nitelendirilen birçok konuyu başardığını görüyoruz. Bu değişim yalnızca teknolojik ve bilimsel değişimler olmayıp, aynı zamanda sosyal, kültürel, sanatsal, toplumsal gelişim ve değişimler olmaktadır. Gerek yaşadığımız yüzyılda gerekse gelecek yüzyıllarda eğitimli insanlar birçok konuda önemli gelişmelere imza atacaklardır.

Cahillikle Medeniyetin arasında ince bir çizgi vardır, buda sadece “Eğitimdir”

Bizde Ayhanlar Platform olarak içinde bulunduğumuz “Personel Yükseltici Platform” kiralama sektöründe yer alan bir firma olarak, makro düzeyde dünyanın içinde bulunduğu gelişmeleri mikro ölçekte kendi personelimizi eğiterek ve geliştirerek gerçekleştiriyoruz.

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti

Firmamızda bir çok departman bulunmakta, her departmanın ana misyonu “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti”dir. Firmamız bu hedefe ulaşmak için her departmana faaliyet alanına göre eğitim aldırarak personel gelişimini en üst düzeye taşımaktadır.

Bu eğitimlerin içeriği ise;

Kişisel Gelişim Eğitimleri

Teknik Servis Eğitimleri (Makine ve Teknoloji)

İş Güvenliği Eğitimleri

Sağlık Eğitimleri

Pazarlama Stratejileri Eğitimleri

Yönetici Eğitimleri

Bu eğitimlerle amacımız firmamızın kurumsal yapısını “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti”ne göre oluşturmak ve kendi alanında rekabet gücü yüksek itibarlı ve güvenilir bir ticari kurum haline dönüşmektir.

Çözüm Ortağı

Amacımız sadece personel alıp yetiştirmek ve firmamızın faaliyet alanında çalıştırmak değil. Ana hedeflerimizin arasında siz değerli müşterilerimize “ÇÖZÜM ORTAĞI” olmaktır. Bu hedefi yerine getirmek için; “yenilikçi, akılcı, çözümcü, teknik, düzeyli, bilgili, saygılı müşteri temsilcileri, teknik personel, muhasebe-finans, yönetici ve çalışan personellere ihtiyacımızın olduğunu biliyoruz.

Sizlere ve ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek düzeyde çözümler üretebilecek danışmanlar yetiştirmek için firmamız “Eğitim” alanında gerekli özeni göstererek gelişecektir.

Eğitimin Makine Kiralamadaki Etkisi

Firmamızın makine parkında; Kiralık Akülü Eklemli, Kiralık Akülü Makaslı, Kiralık Dizel Makaslı, Kiralık Dikey, Kiralık Paletli Platform, Kiralık Teleskopik Platform ve 18mt’den 70mt’ye kadar Kiralık Araçüstü platformlar mevcut. Tüm bu makinaların kiralama işlemleri (prosesleri) birkaç konu başlığı altında toplanır, bunlar sırasıyla;

Kiralama öncesi ve sonrası teknik bakım ve temizlik

Kiralama hizmeti esnasında en hızlı teknik destek hizmeti

Kiralanan platformların lojistik nakliyeleri

Kiralama öncesi son kullanıcıya platform kullanma eğitimi ve uyarıları

Kiralama öncesi ve sonrası müşteri temsilcisi hizmeti

Kiralama sonrası hizmetler

Kiralama sonrası muhasebe hizmetleri

Kiralama öncesi çalışma yeri için uygun platform kiralama ve keşif hizmeti

Kiralama öncesi ve sonrası her an ulaşabileceğiniz muhatap personel

Hizmetlerimizi içeren tüm bu konu başlıklarında sizlere “Çözüm Ortağı” olmak adına çalışan personelimizi kendi faaliyet alanımıza uygun donanımlarla eğiterek hizmet vermek amacındayız. Bu sayede siz değerli müşterilerimizin yükseklik konusundaki çözüm ihtiyaçlarını doğru yöneterek işlerinizin sorunsuz bitmesini sağlamaktayız.

Her kiralık makaslı platformumuzu yada diğer platform gruplarımızı kiralama öncesi yada sonrası titiz bir teknik bakımdan geçiren profesyonel bir teknik ekibimiz var. Teknik ekibin amacı sadece sizlere iyi makine göndermek değil aynı zamanda, çalışmalarınızda kiraladığınız platformun bozularak işlerinizin aksamasını da önlemektir.

Özellikle Kiralık Makaslı Platformlarda, makine performansı çok önemlidir. Çünkü kiralık makaslı platformlar şantiyeden şantiyeye hiç durmaksızın kiralama süreçlerine tabii tutuldukları için bakımları daha önem arz etmektedir. Kiralık makaslı platform her kiralama öncesi muhakkak ayrıntılı bir teknik bakıma girmek zorundadır. Kiralık makaslı platformlara müdahale eden teknik ekibin konusunda uzman olması ayrı bir önem teşkil etmektedir.

Soru ve ihtiyaçlarınızda sizi doğru yönlendirecek, sorularınıza doğru ve tatmin edici cevaplar vererek kiralama öncesi yada sonrası müşteri temsilcilerimiz sayesinde zaman ve para kaybetmeden ayrıcalıklı bir hizmet veren bir firma olarak projelerinize çözüm getirmekteyiz.

Sorunlarda Akılcı Olmak

Bir çok firma, inşaat, şantiye yada çalışma sahasında yapılan işin bitirilmesinde adeta zamanla yarışmaktadır. Geçmişten gelen tecrübelerimiz bizlere göstermiştir ki, karşılaşılan sorunlar yada aksaklıkların giderilmesi sadece akılcı çözümlere bağlıdır. Doğru “Makaslı Platformların” yada “Personel Kaldırıcı Platformların” seçilmesi ve bu platformların sorunsuz çalışması, çalıştığınız firmanın “Platform Kiralama” sektöründe profesyonel olması çok önemlidir. Sizleri anlayan ve ihtiyaçlarınıza gerek makine parkı gerekse profesyonel insan gücüyle destek hizmet verebilen kiralama firmaları akılcı bir çözüm olacaktır.

Biz Ayhanlar Platform olarak sizlere bu anlattığımız prensipler doğrultusunda hizmet vermeye hazırız. Gelin tanışalım ve gelecek yarınlardaki tüm projelerinizde Ayhanlar Platform olarak sizin “Çözüm Ortağınız” olalım.